Vi söker en Personalplanerare

Höganäs Borgestad utvecklar, tillverkar och levererar eldfasta produkter, installationer, högtemperaturlösningar och design för olika industrisegment. Idag är Höganäs Borgestad en ledande leverantör på den eldfasta marknaden i Norden och koncernen har en global närvaro inom ett antal utvalda applikationsområden som t.ex. stål, cement, aluminium, petrokemi, papper och massa m.fl. Koncernen omsätter ca 900 MSEK och är i stark tillväxt. ”Setting new standards” är en del av vår vision och handlar om strävan efter att bli bättre och hitta nya sätt att lösa dagens och morgondagens utmaningar.

Läs mer: www.hoganasborgestad.com


Vår kollega har valt att anta nya utmaningar och vi behöver därför en ersättare, Vi behöver därför en Personalplanerare till vårt bolag Macon AB.

Vill du arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter? Har du erfarenhet av  administration inom personalområdet? Då har vi kanske ditt nästa jobb hos en attraktiv arbetsgivare med en spännande produkt där huvudkontor och del av lager ligger i Gävle.

Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområde:
Som personalplanerare hos oss får du i en bred roll där fokus blir personalplanering för att säkra bemanning i projekt. Du kommer också att vara ett administrativt stöd i de olika projekten i form av bland annat hotellbokningar, administrera kurser och inpasseringskort mm.

I rollen ingår bland annat:

Personalplanering, boka och ringa in resurser utifrån olika kompetenskrav rese- och logibokning, information till byggnads allmän administration.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet att arbeta med byggavtalet.

Du har tidigare arbetat i en bred roll med administration och gärna mot personalplanering. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

För att trivas i rollen ser vi också att du är lösningsorienterad, flexibel och kommunikativ. Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 15 juni 2023. Märk ansökan med Personalplanerare.

Skicka din ansökan till career@hoganasborgestad.com

Kontaktperson:
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av:

HR- Ansvarig Mari Palm +46705556290

Placeringsort: Gävle eller Trollhättan.
Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag